read
write
members
about
account

 

datedatememberrandomsearch

02/01 Direct Link
Jeugd journaal verzint allemaal onzin-onderwerpen. Zoals de cito-weken, lang over dat cito-gedoe. Volgens mij is er maar een ding te vertellen over de cito: het is een toets wat uitmaakt op wat voor niveau je zit. Of over een man die walviskots vond en dat walviskots goed is voor parfum. Dan denkt iedereen toch "Nou en." Of dat longboarden populairder wordt, dan denk ik "Ja oke leuk, maar zet dat dan in een tekst niet in het journaal." Of die ene keer over het kuiken piep (animatie song), maar je gaat daar toch geen nieuws van maken.
02/02 Direct Link
Ik geef je een paar tips voor MINECRAFT. Als je begint, maak dan je huis in een grot. Zo kan je snel mijnen en hoef je niet zoveel hout te hakken. Maak zo snel mogelijk alle boerderijen die er zijn en later in het spel breid je ze uit. Als je een texture pack, mod of een map wilt hebben, ga dan naar planetminecraft.com. Daar kan je alles over minecraft vinden. Weet je niet wat je moet doen of weet je niet hoe je het moet doen, ga dan naar youtube, forums of wikiminecraft, daar kan je alles vinden.
02/03 Direct Link
Vandaag hoorde ik dat er duizenden gezinnen zijn gevlucht uit hun land. Omdat een vader of een verzorger dreigt of geweld gebruikt. Maar waarom zouden ze geweld gebruiken? Waarom gebruiken mensen überhaupt geweld? Ze vermoorden, martelen om hun zin te krijgen, maar waarom toch? Ik vraag me dat echt af. En het gebeurt steeds meer, er vluchten ook steeds meer mensen uit hun land. Alleen door geweld zoals oorlog of aggresieve vader/moeder. En waarom doet haast niemand er wat aan? Er zijn ook maar heel weinig acties tegen dat geweld. Ik vind dat geweld moet kapen. Allemaal domme mensen!
02/04 Direct Link
Waarom worden dieren toch zo slecht behandelt? Ze worden langzaam geslacht en de dieren worden op elkaar gezet. Kippen krijgen een 15 cm x 15 cm hokje en dan moeten zo veel mogelijk eieren poepen. En als koeien worden gemolken met pijnlijke machines. Schapen worden geschoren met een scheermachine die zelfs het poepertje scheert. en dan bloed dat beest niet normaal meer. En mensen handel is verboden maar dan denk ik:"waarom is dieren handel dan niet verboden". Mensen denken dat ze het machtigste wezen zijn ter wereld, we hebben ons zelf al wijs gemaakt dat we geen dieren zijn.
02/05 Direct Link
Vandaag geef ik een paar tips voor Terraria. Als je begint hak gelijk bomen en maak je huis. Maak dubbele deuren, maak meerdere uit- en ingangen. Maak uitkijk torens en maak zo snel mogelijk n.p.c huizen in je eigen huis. Maak een schuilkelder als er te veel zombies binnen komen. Maak op het dak van je huis een boerderij / boomgaard en maak ondergronds ook een boerderij. Om alles netjes te houden maak je dan kisten en zet ze dan op categorie. maak een monsterval als je niet weet hoe, ga dan naar youtube of wiki of wiki-teraria.
02/06 Direct Link
IK vind dingen op youtube echt grappig en echt alles staat er op. Zoals duizenden versies van nyan cat en trol comics enzz.., en dan ook al die verschillende mensen die comantarY's maken. Alleen is die reclames zijn best irritant of van die grappige fake dingen van minecraft zoals herobrine. Je hebt echt zo veel ,ik zal een paar dingen noemen: cartoons,game cometary's,songs,,jokes en nog veel meer. Bijna elk mens kent youtube en ik denk dat 3 kwart van de mensheid per week minimaal wel een half uur youtube kijkt. En heb je al die subscripers gezien.
02/07 Direct Link
In Skyrim heb je zo veel keuzes. Je kan er eeuwig mee door gaan zoals, bij de dark brotherhood joinen. Dus ik doe de quest. Maar eenmaal toen ik Astrit ontmoette toen wilde ik niet meer,dus ik vermoordde Astrit. Nou gelijk was me quest gefailt ,maar er kwam een nieuwe quest: deat of the darkbrhotherhood. Nou aan het eind kreeg ik 3000 gold. En er zijn duizenden side quest en er zijn mensen die alles hebben gedaan .Maar hoe gaat dat ,er zijn zoveel quest ,dusss snappie niet. En dan heb je nog dungons en dan al die mods.
02/08 Direct Link
Wat is toch die heisa , over dat er een nieuwe koning komt. Ze gaan een speciale sportdag organiseren en we moeten met z'n allen een lied gaan zingen. WAAROM dat vraag ik me af en er zijn ook mensen die tegen die troonswisseling zijn, maar wat maakt het uit. Er komt gewoon een nieuwe koning dat is alles. Ik vind al die aandacht maar onzin. Of al die aandacht voor de prinsessen, dat ze naar school gaan. Maar wat maakt het uit ,elk kind moet toch naar school? Of dat ze op vakantie gaan ,nou,... en wat maakt het uit.
02/09 Direct Link
Waarom liegen fabrikanten over hun producten? Als ze zeggen dat er weinig of geen suiker in zit, terwijl er veel vetten of zoetstof in zit. En dan heb je zo 'n kaas en daar zit echt te veel zout in zit. dan op journaal interviewen ze kinderen en die kinderen zeggen echt de domste dingen. En die kinderen hebben er problemen mee niet normaal. Nou aan het eind zeg de interviewer, dat ze moeten beloven gezond te eten in de avond. En dan zegt hij dat ze alles mogen op eten en de kinderen vallen aan. Maar ze hadden bezwaar!
02/10 Direct Link
Ik wil het hebben over waarom kinderen zo snel roken, want het is toch hartstikke goor? Op journaal interviewen ze kinderen en een van hen zegt dat hij er ooit mee stopt. Toen dacht ik: "ja, na je dood pas?" Want hij zei het echt op zo van, 'oh dat doe ik wel effentjes.' Nou, veel geluk maat. En dan hebben ze vieze plaatjes op de pakjes gezet. Dat helpt toch niet! en dan willen ze boetes geven aan kinderen die onder de zestien zijn en die peukjes bij zich hebben. Maar als die kinderen het willen, doen ze dat.
02/11 Direct Link
De VVD heeft een wet geopperd en dat is:" dat het slachtoffer mag mee bepalen over de dader zijn straf. Maar waarom maakt de VVD zich niet druk om de crisis en gaat daar over na denken. Maar voor de rest vind ik het wel goed want,de dader doet iets bij het slachtoffer ,maar mag niet mee bepalen. Dusss ik vind het een goed idee. Alleen moet het slachtoffer niet overdrijven zoals: "als een dief 100 euro steelt en het slachtoffer zegt doodstraf. Maar gelukkig is het mee bepalen en als het overdreven is zal de rechter het zeggen.
02/12 Direct Link
Wat is toch al die heisa om dat paarden vlees. Ok het is fraude, maar ik proef geen verschil. En als je allergisch bent voor paardenvlees dan zal het wel zo weinig zijn want je proeft geen VERSCHIL! En als je van je geloof of je zelf geen paardenvlees mag eten dan maakt het niet uit want je merkt het niet. Ik vind dat ze meer moeten zeuren om hun leef omstandigheden want ze leven op elkaar. en ze worden als slaven behandeld. Of die plofkippen dat vind helemaal poepzooi.Ik vind dat mensen te veel klagen over verkeerde dingen!
02/13 Direct Link
Vandaag geef ik een paar tips voor Terraria. Als je net begint met Terraria, begin dan met een kleine wereld. Als je in de wereld bent, hak gelijk bomen en maak een huisje. In je huis moet je gelijk een npc kamer voor je guide maken. Je maakt een npc huisje met hout of steen, hij moet goed verlicht zijn en hij moet een muur hebben. In de kamer moet een stoel en een tafel hebben. Voor een koopman moet je alles, het zelfde hebben alleen het verschil is, dat je 50 koper munten hebt. Probeer dit als je speelt.
02/14 Direct Link
Kinderarmoede is grote schande. - Nou, ik denk dat de ouders arm zijn en niet de kinderen. Maar de kinderen zien er armoedig uit, omdat ze geen dure kleren hebben. In andere landen zijn kinderen die in het afval rond zwerven, maar dat is voor hen normaal. En in Afrika hebben ze weinig eten, maar dat komt door ons. Eigenlijk zouden we daarbij moeten helpen, zoals bijvoorbeeld eten sturen. Maar wij sturen weinig eten, alleen maar veel geld. Wat hebben zij daar aan? Zij willen eten geen geld. Maar mensen denken daar niet aan. Als ze nou eerst daar aan denken.
02/15 Direct Link
Vandaag geef ik tips voor Minecraft survival island. Als je begint hak dan gelijk een boom om en maak een huisje en plant de sapling terug. Ga gelijk mijnen in je huis en in de nacht mobs vermoorden. Als je lava vindt, maak dan een coblestone generator. Als je diamond vindt, verspil het niet aan armor, maar aan een diamond-sword of diamond-pickaxe. Later kan je het aan armor besteden. En om alles mooi te maken en realistischer te maken, download doku-craft texturepack. Nou probeer alles uit en gegarandeerd overleef je het. Alles is te vinden op planetminecraft.
02/16 Direct Link
Hoog tijd voor een zwarte paus. - Wat maakt huidskleur uit, want het gaat om kwaliteiten. Trouwens, pauzen zijn te streng in geloof, dus de paus interesseert me geen ene bal. Ze mogen nog niet eens een vrouw hebben of seks hebben, want ze zijn getrouwd met god. Nou en, homo's mogen ook niet. Als je met god getrouwd bent, ben je homo, want god word uitgebeeld als man. Ach ja, zal aan mij liggen. En dan zeggen ze ook dat je gezegend bent, als je heilig water over je heen krijg. Ook al was het gods plas, het is raar.
02/17 Direct Link
Kinderloos zijn is asociaal.- Nou ik vind van niet, want als je nooit "echt" verlieft ben geweest dan is het mogelijk dat je geen kinderen heb gehad. En er zijn ook te veel mensen op de wereld. Er zijn sowieso ook mensen die onvruchtbaar zijn en niet van kinderen houden, dus wat zeuren ze nou eigenlijk? En als je echt kinderen wilt ,ga je er wel een of meer adopteren . Er zijn ook genoeg mensen met kinderen en ik zal later liever ook wel kinderen willen hebben, zo niet, dan adopteer ik er een. Want ik wil wel kind(eren).
02/18 Direct Link
"Carnaval is een leuk feest."- Nou ik vind carnaval maar niets ,het is te druk,stomme kostuums,kinderachtig en in het Zuiden van Nederland krijgen ze vrij en in het noorden van Nederland niet, een beetje raar toch?? En daarover hoor je het op het nieuws, maar wij hier hebben er niets aan hoor .Wij moeten naar school en naar ons werk. Zij die het vieren in het zuiden hebben vrij, dan denk: "Doe dan een speciaal journaal voor al die onzin en niet n.o.s- journaal". maar ja zo slim zijn ze niet. Als ze nou beter nadenken.
02/19 Direct Link
Nieuwe trent: rennen op weg vol obstakels.- Nou dat was al lang een trent, maar ik vind het maar niets met al die modder. Ik ren liever op een atletiekbaan, want ik hou niet zo van vies worden en zeker geen modder dat ruikt heel vaak naar poep of mest. Wat ook leuk is, een klim wand dat is nog eens een klus. En er zit boordenvol techniek in en het is heel moeilijk, want ik heb nooit de top gehaald. De vorige keer was ik met school naar een surival parkcour en ik moest haast kotsen van de stank.
02/20 Direct Link
Doping.- waarom is doping altijd zo uitgebreid op het nieuws. Als ze het alleen op het sport-journaal zetten "oke". Maar al het nieuws dat is toch overdreven, want veel mensen interesseert het niet en van de mensen die het wel doen die hebben dan sport-journaal. En sowieso ze vinden zelfs dat energiedrank al doping is. Dadelijk is zelfs water doping! Er was zelfs een wielrenner die doping gebruikte, omdat hij al aan meerdere wedstrijden mee deed en gewond was. En toen werd hij geschorst, maar hij had toch geen kansen meer. Maar ze kunnen alleen zeuren en klagen.
02/21 Direct Link
Wat is het toch met die Justin Bieber of hoe ik het zeg "Justin bibber". 1. Hij kan niet zingen. 2. Hij heeft een stem van een 8 jarige. 3. Hij is volgens mij 8 alleen zeggen ze 18 voor de meiden. 4. Waarom in godsnaam zijn die meiden verlieft op hem! Er was iemand die een ontmoeting had gewonnen met Justin Bibber. Ze hadden ook een foto van haar gemaakt en al die foto's die ze had van hem, gewoon ongezond! Ik kende een paar jongens die Justin bibber leuk vonden maar die waren allemaal nichterig. rare mensen toch?
02/22 Direct Link
Vandaag geef ik tips voor Team Fortress 2.- Als eerste zal ik de beste clases op noemen en wat ze kunnen. 1. Scout: de scout is snel maar hij heeft weinig leven. Hij heeft een knuppel, een shotgun en een gewone pistool. Hij kan in de lucht springen. Hij lijkt slap, maar hij is best makkelijk. 2. Heavy: er is niet zoveel over hem te vertellen. Hij heeft een grote machine gun en heeft veel leven, alleen is hij heel erg sloom. 3. Medic: de medic is heel handig om in je team te hebben, hij geeft je meer leven.
02/23 Direct Link
_-De goblin-_ -Het begin-_ Daar zat ik dan met me broer Frankalics we zaten onder een afdak. Het regende en stormde. Frankalics gaapte en ik zei:"Ik maak een vuurtje en dan gaan we slapen". Frankalics ging alvast liggen en zei: "trusten Moondesz". Ik ging ook liggen en zei ook truste. Toen we wakker werden zagen we in de schaduw een beer, gelukkig sliep hij dus we renden snel weg met onze spullen. We reisden en hoopten een stad te vinden. Na 10 dagen vonden we een stad. toen we de stads- poort in gingen kwam er een wachter.
02/24 Direct Link
De wachter kwam naar ons en zag dat wij goblins waren. Hij vroeg wat we hier deden. We vertelden dat we ver gereisd hadden en honger hadden. De wachter zei: "Volg mij". Dus we volgden hem. We liepen en kwamen steeds grotere en mooiere huizen tegen dus we dachten dat we steeds meer de rijke kant op gingen.Op 'n gegeven moment kwamen we bij een paleis. Op de troon zat een man, een grote behaarde man met een kroon. Ik boog. En de koning vroeg, waar is koning malino. Ik was verbaast en zei :"Wie is die koning dan?
02/25 Direct Link
De koning ging op zijn plaats zitten en maakte een gebaar naar de wachters. De wachters pakten ons op en ik stribbelde tegen. Ik vroeg waarom ze het deden, maar ze gaven geen antwoord. Ze gooide ons in de gevangenis. Ik was bijna uitgebroken met een spelt toen de koning kwam met een goblin. De goblin had een zwaard van diamanten en hij was mooi versiert met goud. De koning vroeg aan aan de goblin: "ken je deze twee?". De goblin zei van niet en en vroeg of hij ons mee mocht nemen. De koning knikte en wenkte de wachters.
02/26 Direct Link
g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g g gg g g g g g g g gg g g g g gg g g g g g
02/27 Direct Link
De goblin zei dat hij ons niet kende en vroeg of hij ons mee mocht nemen. De koning twijfelde. Toen zag de goblin het antwoord in zijn gezicht en maakte een gebaar. Na dat gebaar kwamen er twee goblins met kisten, de goblins deden de kisten open en er zat allemaal goud in. De koning zei: "Oke, je mag ze hebben." Hij riep de wachters en die deden de deur open. We kregen boeien om en toen we buiten waren werden we in een kleine kar geduwd. Later kwam de goblin ook en hij zei: "Mijn naam is koning Milan."
02/28 Direct Link
Ik en Frankalics stelden ons voor. Ik vroeg aan koning Milan wat er aan de hand was. Hij zei dat we naar zijn koningrijk gingen en ons wilde uithoren. Toen we daar waren, zagen wij een gigantische berg met een poort. We stapten uit de kar en we gingen naar binnen. En daar binnen was het zo groot. Het was een ondergrondse stad voor de goblins. Koning Milan zag onze gezichten en zei: "groot he?" en hij lachte erbij. We gingen naar zijn paleis en hij stuurde ons mee met twee wachters. Maar deze wachters waren aardiger dan die anderen.